Sherbimet tona


Internet

Internet-final

Teknologjia e fundit e fibrës optike në rrjetin e shpërndarjes së internetit.Ne ofrojmë shërbimin deri tek klienti përmes pajisjes ONT.

Detaje

Televizion

Samsung-Poland

Me platformën teknologjke dixhitale TV UltraNet,  ju mund të ndiqni kanalet më të mira televizive shqiptare dhe të huaja.

Detaje

Telefoni

telefoni

Telefonia UltraNet është telefoni fikse me shtrirje në të gjithë Shqipërinë. Ajo përdor teknologjinë më të fundit VoIP ,e kosto te uleta.

Detaje

Paketat

paketa-final

Telefoni e lirë , internet i shpejte, mbrojtje e prones apo biznesit tuaj , dhe argetim pa limit ne te gjitha kanalet televizive Ultranet.

Detaje

Ofertat Ultranet 3 në 1


Paketat Ultranet